O nama

Tradicija kvaliteta

GROUP INTERNATIONAL. D.O.O. je preduzeće za proizvodnju, zastupanje, trgovinu i usluge osnovano 1990. godine. Već dugi niz godina godina ostvarujemo uspešnu saradnju sa svetskim gigantima u oblasti farmaceutske industrije, a posebno sa proizvođačima medicinskih sredstava kao što su EsaFarma - Italija, Hospital Service - Italija i drugi.

U novije vreme se naročito razvija saradnja sa proizvođačima iz okruženja kao što je Inter-evrogeneks (Makedonija) u oblasti tradicionalnih biljnih lekova (Varumin).

Takođe, pružamo stručne usluge pripreme dokumentacije za registraciju lekova i medicinskih sredstava u skladu sa aktuelnim standardima u zemlji, usaglašenih sa evropskim propisima.

Sajt: www.group-international.net

Naša Misija

Naša misija je jednostavna: Briga o zdravlju ljudi!

Trudimo se da doprinosemo očuvanju i unapređenju zdravlja naših pacijenata. Na našem sajtu naći ćete mnoštvo korisnih informacija ne vezane samo za Varumin, nego i o prevenciji nastanka kancera i uopšte o zdravom načinu života. Sve te informacije možete naći na stranici Živeti zdravo. Takođe možete naći i sve informacije o tipovima i nastanku kancera na stranici O Kanceru.

Naš tim stručnjaka (lekara I farmaceuta), sa dugogodišnjim iskustvom nastoji da pažljivo sagleda probleme u oblasti zdravlja, i da sa novim proizvodima iz oblasti lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata i medicinske kozmetike obezbedi pacijentima proizvode čiji kvalitet zadovoljava najviše farmaceutske standarde.
Na taj način je i Varumin, kao izuzetno kvalitetan i efikasan preparat, pojavio u našoj ponudi.

Naš zadatak i zadovoljstvo je da Vam pružimo sve informacije koje su Vam potrebne u vezi sa našim proizvodima i uslugama koje nudimo. Sva pitanja koja imate možete postaviti na stranici Pitajte lekara.

Društvene mreže

Mapa sajta

Home
Iskustva
Pitajte lekara
Živeti zdravo
Prodaja
Kontakt
Proizvodnja
O Kanceru

Kontakt

Sve informacije možete dobiti na:

Adresa: Branka Radičevića 3, Stari Banovci
Telefon:+381 22 2348 064
Telefon::+381 22 2340 100
E-mail:kontakt@varumin.co.rs
E-mail:varumin.co.rs@gmail.com
E-mail:office@group-international.net