Pitajte Lekara / Farmaceuta

Rubriku Pitajte Lekara/Farmaceuta smo napravili da biste mogli o svojim zdravstvenim problemima da se konsultujete sa našim stručnjacima u ovoj oblasti. Na sva pristigla pitanja ćemo odgovoriti u roku od pet radnih dana. Najinteresantnija i najučestalija pitanja i odgovori će se pojaviti na našoj stranici, čime ćemo Vam odmah pomoći u rešavanju najčešćih dilema i problema. Na sva postavljena pitanja odgovor ćete dobiti e-mail-om.

 U rubrici sa pitanjima i odgovorima nijedan lični podatak naših čitalaca neće biti objavljen.

Stručnjaci koji odgovaraju na sva vaša pitanja su:
dr.mr.sci.med. Emilija Grujić i
mr.ph. Ilija Grujič spec. medicinske informatike

Postavi pitanje:

Ime i Prezime
Email Adresa
Pitanje/Komentar

Odgovori:

Pitanje: Poštovani, u aprilu mi je pronađen čvor na dojci. Sada čekam na operaciju. Ne znam kakav je čvorić. Ali znam, da ne želim ni hemoterapiju, ni zračenje. Da li pomaže, i kad bi trebala početi uzimati? Koliko dugo treba koristiti?

Varumin rastvor je proizvod koji se preporučuje pacijentima koji imaju BENIGNE ili MALIGNE tumore. U Vašem sliučaju mislimo da će Vam Varumin pomoći. Obzirom da ste naveli da postoji samo jedan čvor na dojci, terapija sa Varuminom bi bila na sledeći način: Sadržaj  male boćice  (Varumin 1) se popije ODJEDNOM! Nakon 6 sati i svakih daljih 6 sati uzima se po jedna supena kašika rastvora iz bočice (Varumin 2). Lek se uzima na prazan stomak 1 sat pre jela. Jedno pakovanje je dovoljno za oko nedelju dana. Nakon toga otvara se drugo pakovanje i uzima se po POTPUNO ISTOM PRINCIPU kao Prvo pakovanje. Varumin treba uzimati najmanje 4 do 6 nedelja što znači da je potrebno popiti 4 - 6 pakovanja Varumina. Nakon toga je kontrola kod lekara. Ovisno o rezultatu, odlučiće se da li se pije Varumin dalje i koliko dugo.

Mr Ph Spec. Ilija Grujić

Pitanje: Imam hipertyrozis (hipertireozu), povećane hormone štitne žlezde, da li mogu koristiti varumin?

Obzirom na poznatu činjenicu da se hipertireoidizam javlja izmedju ostalog i kao posledica stresnog života i gubitka imuniteta, odgovor na vaše pitanje je: Varumin rastvor možete koristiti u terapiji hipertireoidizma.

Mr Ph Spec. Ilija Grujić

Pitanje: Da li se sme koristiti Varumin u bolnici pri primanju hemoterapije?

Preporučuje se korišćenje Varumina paralelno sa hemoterapijom jer se na taj način sprečavaju ili ublažavaju sporedni efekti hemoterapije, i pacijent znatno lakše podnosi hemoterapiju.

Pitanje: Da li se sme koristiti Varumin sa drugim alternativnim preparatima, kao što je ulje kanabisa?

Naravno da se sme koristiti, čak se i preporučuje jer se kod određenih pacijenata koji teže podnose kanabisovo ulje (javljaju se mučnine, gubitak kilaže itd...).

Društvene mreže

Mapa sajta

Home
Iskustva
Pitajte lekara
Živeti zdravo
Prodaja
Kontakt
Proizvodnja
O Kanceru

Kontakt

Sve informacije možete dobiti na:

Adresa: Branka Radičevića 3, Stari Banovci
Telefon:+381 22 2348 064
Telefon::+381 22 2340 100
E-mail:kontakt@varumin.co.rs
E-mail:varumin.co.rs@gmail.com
E-mail:office@group-international.net